Groepen en bedrijfsevents

We bieden een divers aanbod aan, iets voor iedereen.

Low, Medium en High End zijn uitvoerbaar van 5 tot 200 personen.

Low

01

Boottocht haven 1,5hr

Een rondvaart met de Flandria boot is dé perfecte manier om Antwerpen en zijn wereldhaven op een andere manier te ontdekken.

02

BBQ in de Antwerpse Brouw Companie

Kom zelf BBQ-en in deze prachtige biergarten

Wat is er meer ‘zomer’ dan een zalige barbecue met familie of vrienden?  Wij voorzien alles ! Je persoonlijke BBQ, vlees, groentjes, aardappelsla en pasta, sausjes… Alles staat klaar, enkel het bakken moet je zelf doen. Een zalig zomermoment op een unieke plek, met lekker bier !

03

Art Hunt spel 2 hrs

Alexander (Lexie) studeert binnenkort af maar moet in zeer korte tijd 5 ‘kunst-taferelen’ samenstellen om te slagen in zijn examen aan de Antwerpse Kunstacademie. Hij roept daarom de hulp in van de spelers van het spel.

Per tafereel zijn er 4 antwoorden te vinden in de binnenstad, waarbij de spelers soms zeer creatief te werk moeten gaan.

Strategie en geluk zijn echter ook op hun plaats, want er zijn punten te verdienen per antwoord, maar ook bonuspunten per compleet tafereel, ludieke doe-opdrachten én te maken teamfoto’s met bepaalde kunst-elementen in de stad.

Medium

01

Kathedraal achter de schermen 2 hrs

Een tuin 5 meter boven de begane grond én in hartje Antwerpen. Lang was dit een goed bewaard geheim. Hoe komt die daar en wat is het verband tussen deze tuin en de onafgewerkte toren van de Kathedraal?

Vanop deze toren zien we Antwerpen zoals we de stad en de Schelde nog nooit zagen. We maken ook kennis met een aantal verborgen plekken “achter de schermen” en bewonderen het eeuwenoude vakmanschap van daktimmerlieden en gewelven- en torenbouwers

02

Lunch

Restaurant De Roode Hoed:

Echte Vlaamse kost. Een variateit van 5 Vlaamse schotels

Wat meer over restaurant De Roode Hoed: Historisch culinair genieten net onder de Kathedraal van Antwerpen.

De eerste vermeldingen van deze eetgelegenheid in de schaduw van de Onze-Lieve-Vrouwetoren gaan terug tot medio de 18-de eeuw.

Toen reeds was dit een plaats waar men afstapte “te voet en te peerd”, waar men de postkoets nam, waar reizigers en handelslui stopten om iets te drinken, te eten en zich te verfrissen. Ook de paarden werden hier verzorgd, geruild en gekocht. Van hieruit ging men weer op weg richting Brussel, Leuven en Tienen.

03

Fietstocht de Brouwersroute

Fiets door de geschiedenis van de Antwerpse bieren. Kom alles te weten over Seefbier, Bollekes en de kunst van het bierbrouwen in Antwerpen.

We stoppen op de belangrijkste plaatsen voor de Antwerpse bieren, zoals het Brouwershuis, de Brouwersvliet, het Eilandje, de Seefhoek…

Afsluiten doen we met een bezoek aan de Antwerpse stadsbrouwerij De Koninck en een bierproeverij van 2 exclusieve biertjes (of frisdrank).

High end

01

Wandeling in de ruien

Onder de stad stromen geheimen.

De Ruien zijn de schaduw van een steenrijk verleden boven de grond. Ruien, vlieten en vesten doorkruisten Antwerpen sinds de Middeleeuwen. Dit net van natuurlijke en uitgegraven waterwegen voorzag de stad van water en een binnenhaven. Toen de ruien overwelfde riolen werden, verdween dit unieke stukje erfgoed uit het stadsbeeld en ons geheugen.

 

Herontdek nu dit verborgen patrimonium. Het ondergronds gangenstelsel geeft nog steeds blijk van haar boeiende en rijke geschiedenis. Een bezoek aan De Ruien, met haar oude gewelven, kanaaltjes, bruggen, riolen en sluizen, spiegelt de historische stadskern boven uw hoofd, met tal van interessante weetjes en geheimzinnige anekdotes uit een ver en recent verleden. Wist u dat De Ruien voor een groot stuk overwelfd werden door de Jezuïeten, om ruimte te maken voor de prachtige Sint-Carolus Borromeuskerk op het Hendrik Conscienceplein?

 

We nemen u mee op een bevreemdende wandeling in de onderbuik van Antwerpen!

02

Lunch Fiera

Fiera staat voor "de betere portemonnee" in het Italiaans en verwijst naar deze magische locatie: De betoverende Handelsbeurs in Antwerpen.

Maar het betekent ook 'trots'. We zijn er trots op uw gasten te mogen verwelkomen voor een unieke ervaring: we nemen ze mee op reis dankzij onze eerlijke keuken met invloeden van over de hele wereld

wereld, een kosmopolitisch decor en sfeervolle muziek.

De 16e-eeuwse Trade Fare is altijd een plek geweest waar producten en mensen samenkwamen. Die invloed proef je in onze keuken. eerlijke, zorgvuldig geselecteerde producten en wereldse smaken sieren onze kaart, geïnspireerd door bruisende steden van over de hele wereld en gecreëerd door chef-koks Andy De Cremer en Davide Mazzoni.

03

Fietstocht de Brouwersroute

Fiets door de geschiedenis van de Antwerpse bieren. Kom alles te weten over Seefbier, Bollekes en de kunst van het bierbrouwen in Antwerpen.

We stoppen op de belangrijkste plaatsen voor de Antwerpse bieren, zoals het Brouwershuis, de Brouwersvliet, het Eilandje, de Seefhoek…

Afsluiten doen we met een bezoek aan de Antwerpse stadsbrouwerij De Koninck en een bierproeverij van 2 exclusieve biertjes (of frisdrank).

Andere

01

Braziliaanse percussieworkshop tot 120 personen

De Braziliaanse percussie workshop duurt standaard ongeveer 90 minuten en past perfect binnen uw teamuitje, personeelsfeest, bedrijfsuitje of familiedag.

 

Tijdens de percussie workshop leren de deelnemers een volledig Braziliaans samba nummer drummen op de Braziliaanse trommels. De workshop wordt indien gewenst in het Engels verzorgd en is geschikt voor groepen tot 120 deelnemers.

De workshop begint met het leren spelen van een basis samba ritme, waarbij elke deelnemer op zijn of haar eigen instrument een samba leert spelen. Wanneer iedereen "de slag te pakken heeft", worden de diverse ritmes samen gevoegd en ontstaat er al snel een swingende Braziliaanse samba. Door op elkaar af te stemmen en naar elkaar te luisteren, ontstaat een uniek samenspel. Als de deelnemers “de slag” van het basis ritme eenmaal te pakken hebben, wordt dit uitgebreid door middel van verschillende breaks en solo's die de deelnemers zelf spelen.

Door deze aanpak blijft de workshop zich constant vernieuwen en ontstaat er een actieve en dynamische interactie tussen de deelnemers. De succesformule voor deze workshop is gebaseerd op een combinatie van humor, interactie en muzikaal samenspel. Tegen het einde van de Braziliaanse percussie workshop drumt de hele groep een volledige Braziliaanse samba; de groep zal zichzelf versteld doen staan!

 

02

Haka workshop tot 120 personen

*Veruit de meest krachtige teambuilding!!!

De Haka is een traditionele dans van de Maori bevolking uit Nieuw-Zeeland.

Het meest bekend dankzij het Nieuw-Zeelandse rugbyteam, de All Blacks. Het is een demonstratie van kracht en dapperheid die ze uitvoeren voor iedere wedstrijd, met als doel het intimideren van de tegenstanders

02

Boottocht op de Schelde tot 170 personen