Waar cultuur en culinair elkaar ontmoeten

Antwerpse Hapjestour
"Een Vlaaike in de Vlaeykensgang?"

- Awel ja.

 • 2 uur 30 minuten
 • Van 10 tot 20 personen
 • Vanaf (minimum) 10 personen - €49 p.p.
  Voor < 10 personen geldt een vaste prijs van €490

De stad ontdekken is veel leuker met een paar hapjes en drankjes tussendoor!


Daarom is deze tocht echt iets voor de fijnproevers en cultuurliefhebbbers. We ontdekken de hoogtepunten van Antwerpen onder leiding van een ervaren, leuke gids, en nemen tussendoor de tijd om te proeven van wat de stad te bieden heeft.


Ontdek het lekkers dat Antwerpen te bieden heeft! Champagne bier, Antwerpse handjes & chocolaatjes, Elixir d’ Anvers, gezoden worst en het Antwerpse stadsbier Bolleke De Koninck. Dit alles in het hartje van het oude centrum.


Naast de proevertjes laten we natuurlijk ook de stad zien. Klassieke hoogtepunten, verborgen plekjes, moderne monumenten, prachtige street art en straffe verhalen en legendes kleuren de wandeling tussen de verschillende proef-stops. Al dit onder begeleiding van een gepassioneerde, gezellige stadsgids.

Boek nu

Street Art & Street food

"Sommige murals hebben me van m'n sokken geblazen. Om nog maar te zwijgen van de hapjes."

 • 3 uur
 • Van 10 tot 25 personen
 • Vanaf (minimum) 10 personen - €49 p.p.
  Voor < 10 personen geldt een
  vaste prijs van €490

Vergeet voor heel even Rubens, Jordaens en Van Dyck (maar niet voor té lang 🙂).

Ontdek met ons de street art in de stad. Dat Antwerpen nog steeds een echte kunststad is, zie je tegenwoordig op straat. In de laatste jaren zijn er in Antwerpen ontzettend veel prachtige stukken bijgekomen. Van zeer groot en haast niet te missen tot kleine stukjes waar je zo voorbij loopt, en alles er tussenin.


En wat past er beter bij street art dan street food? Tijdens de wandeling stoppen we 3 keer voor een exotisch hapje dat we gewoon ‘on the road’ opeten.