Biertoeren

Welkom in Antwerpen! Graag nemen onze stadsgidsen/bierkenners jullie mee op een leuke en leerzame wandeling langs de typisch antwerpse kroegen, of “bruine cafe’s” zoals ze in Antwerpen worden genoemd. Naast de cafe’s krijg je natuurlijk ook  Antwerpen en zijn mooiste plekjes te zien.

De onderstaande toeren zijn een greep uit ons aanbod maar ook een toer volledig aangepast aan uw voorkeuren is mogelijk. Gelieve ons daarvoor te contacteren.


Biertoer: Historisch Antwerpen 2u

Deze wandeling start en eindigt in het historische centrum van Antwerpen en duurt 2 uur. We nemen jullie langs 3 typisch Antwerpse café’s waar jullie een leuk overzicht krijgen over bier, het brouw proces en de verschillende soorten bier. Maar proeven is beter dan luisteren en dus zijn 3 degustatiebiertjes inbegrepen in de prijs van deze wandeling.
Prijs:

 • Voor groepen vanaf 6 personen: €39 per persoon.
 • Voor groepen vanaf 12 personen: €30 per persoon.
Meer info

Boek nu


Biertoer: Historisch Antwerpen 3u

Deze wandeling start en eindigt in het historische centrum van Antwerpen en duurt 3 uur. We nemen jullie langs 5 typisch Antwerpse café’s waar jullie een leuk overzicht krijgen over bier, het brouw proces en de verschillende soorten bier. Maar proeven is leuker dan luisteren en dus zijn 5 degustatiebiertjes inbegrepen in de prijs van deze wandeling.
Prijs:

 • Voor groepen vanaf 6 personen: €55 per persoon.
 • Voor groepen vanaf 12 personen: €45 per persoon.
Meer info

Boek nu


Biertoer: Het zuid en Bezoek brouwerij ’t Pakhuis 2u

Deze wandeling start in het antwerpse stadsdeel Het Zuid en duurt 2 uur.  We eindigen de wandeling in de antwerpse microbrouwerij ’t Pakhuis waar 1 van de brouwers jullie door de brouwerij loodst en jullie uitlegt hoe de verschillende bieren daar worden gebrouwen. Maar proeven is leuker dan luisteren en dus zijn 3 degustatiebiertjes inbegrepen in de prijs van deze wandeling.
Prijs:

 • Voor groepen vanaf 6 personen: €45 per persoon.
 • Voor groepen vanaf 12 personen: €35 per persoon.
Meer info

Boek nu


Biertoer: Het zuid en Bezoek brouwerij ’t Pakhuis 3u

Deze bier wandeling volgt hetzelfde traject dan de 2 uur durende Biertoer ’t Pakhuis hierboven, maar in deze wandeling is ook een 2 gangen diner in het restaurant van de brouwerij inbegrepen (dranken bij de lunch zijn niet ingebrepen).
Prijs:

 • Voor groepen vanaf 6 personen: €69 per persoon.
 • Voor groepen vanaf 12 personen: €55 per persoon.
Meer info

Boek nu


Biertoer: Oud Berchem en Bezoek stadsbrouwerij de Koninck 3u

Deze biertoer start en eindigt aan de Antwerpse stadsbrouwerij “de Koninck” waar de befaamde Antwerpse “Bollekes” worden gebrouwen. Voor we de brouwerij zelf bezoeken, nemen we je mee op een leuke rondleiding in oud Berchem met zijn statige huizen en woelig verleden. Het bezoek aan de brouwerij laat je de rijke geschiedenis van deze stadsbrouwerij interactief beleven en nadien kan je in de cafeteria een aantal proefbieren van de brouwerij proeven.
Prijs:

 • Voor groepen vanaf 6 personen: €49 per persoon.
 • Voor groepen vanaf 12 personen: €39 per persoon.
Meer info

Boek nu


Biertoer: Cadix en Bezoek brouwerij Antwerpse Brouw Compagnie 3u

Deze biertoer start en eindigt aan de Antwerpse Brouw Compagnie in de gloednieuwe Cadixwijk waar het befaamde Seefbier wordt gebrouwen. Voor het brouwerijbezoek bekijken we uitvoering deze recent gerenoveerde wijk en de hoogtepunten aldaar. Het bezoek aan de brouwerij laat je kennis maken met de verschillende brouwmethodes en bieren die hier worden gebrouwen. Na afloop van de rondleiding kan je nog een aantal lokaal gebrouwen biertjes proeven.
Prijs:

 • Voor groepen vanaf 6 personen: €49 per persoon.
 • Voor groepen vanaf 12 personen: €39 per persoon.
Meer info

Boek nu

Ga terug naar het overzicht van onze Wandeltoeren